vineri, 12 ianuarie 2024

Titanic

 Vizionand din nou filmul am avut senzatia ca de fapt astazi Pamantul nostru drag este chiar acum un TITANIC lovit de aisberg crunt si fara nici un fel de iesire din cumpana teribila in care este!!???



Descriere

Titanic (1997) Acest film a avut premiera pe data de Nov. 18, 1997. Genurile acestui film online sunt: Dramă, Romantic, Thriller.

„Titanicul” lui James Cameron este o poveste de dragoste îmbinată cu scene de acțiune, care are loc în timpul primei călătorii a navei R.M.S. Titanic, mândria companiei White Star Line și, în același timp, cel mai mare obiect în mișcare care fusese vreodată construit. A fost cea mai luxoasă navă de linie a vremii sale – „nava viselor” – care a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane în apele înghețate ale Atlanticului de Nord, la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912. Călătoria „Titanicului” începe în prezent, în locul unde este scufundată epava acesteia, la două mile și jumătate sub nivelul oceanului. Un căutător de comori (Bill Paxton) este hotărât să scoată la suprafață bogățiile acestei nave maiestuoase, pentru a descoperi povestea nespusă. Ruinele tragice dispar, lăsând loc palatului sclipitor care a fost Titanicul, în momentul în care se pregătește lăsarea sa la apă pentru prima sa călătorie din Anglia. Printre miile de călători care își iau rămas bun, destinul a ales două suflete tinere, făcându-le eroii unei pasiuni care le va schimba viețile pentru totdeauna.

sursa internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu