joi, 18 noiembrie 2021

Sacrificiul suprem

Paradoxal legea firii omenirii functioneaza si azi in acelas fel ca de milenii: doar marii puternici ai lumii isi permit invaziile. Invaziile le aduc bogatii imense, asta am invatat in nordul Chinei dar de multe ori se alege praful in timp ca de fapt Dumnezeu nu Doarme...
Interesant ca popoarele de pradati nu glorifica pe milioanele de furnici, albine care au creat stupul lor inainte minunat. Pradatorii au asii in crearea psihologica a criminalului perfect facand ca victimele prin derbedeii, mizerabilii scosi cu grija din scarna victimelor lor deci dintre amarati ii fac pe acestia sa se sinucida. Asta e acum in tara mea! Pacat.
Sursa Cinemagia

 

Tânărul anchetator al Pentagonului, Scott Huffman, se află într-un permanent conflict cu aparatul politic de la Washington. Deși fără prea mare încredere într-o soluționare pozitivă, acesta se aliază cu veterani ai Operațiunii Abilene pentru a convinge Congresul să-i decerneze Medalia de Onoare postmortem unui medic curajos din Forțele Aeriene, William Pitsenbarger, care a fost văzut salvând viețile a peste 60 de pușcași marini prinși într-o ambuscadă din una dintre cele mai sângeroase bătălii ale Războiului din Vietnam. În timp ce inamicul câștiga tot mai mult teren, William a continuat să salveze vieți chiar și după decolarea ultimului elicopter, chiar dacă asta a însemnat să plătească cu propria viață. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu