vineri, 12 noiembrie 2021

Baietii de baieti si planeta incalzita la rotisor

 


Mai ales in pandemie care culmea e si pe valuri… oare toata haita aste de aparatori ai tarilor lor unii dinte ei ca altii ca la noi… si acuma cu lacrimi de cracadili* ai mediului dupa ce au haladuit prin lume si nu acolo unde e nasol ci numai unde e ghini, Paris par example cu mii de avioane, camere de vis ca nu e orice ciocoflender venitul cu haita de insotitori si garzi si nu puteau sa ia un laptop sau ce gaseau in ograzi la ei si sa discute prin telediscutie arzatoare… Apoi trimiteau un teanc de milioane de file virtuale cu ce au hotarat si semna fiecare ca oricum, dupa un timp democratia il vara la dosu istoriei, daca nu la parnaie ca vine revolta cum e dincolo peste ocean unde presedintilor lor de varf li se darama statuile ca au fost la tinerete beneficiari ai serviciilor fortate ale sclavilor!!! Da cu astia care acuma fac crime si nefacute dar pulseaza sange verde unde trabe ciocu mic…

Deci caricaturi, manifestanti cu miile care poluaeaza si astia pre unde s-au aciuiat si tot circul care infloreste media gusterilor care vad imagini peste miliarde de alte imagini ca daca statea fiecare mahar din astia peste 100 la ei in hogeac ce mai vedea gura la cascatu poluatu’ ? Asta paine si circ. Noi iar fruncea ca am spart clasamentele si anuarele FAO daca mai iaste si asta cu productia de cereale oare reale da painea tot sare la prêt ca asa e in tenis! Si mai se zice la miliarde de informatie care ne arde ca nu o sa prea mai fie nica… Nici painica.... De ce, asta e problema nestiuta ca inca nu s-a hotarat!!!

* Era un banc pe la Tulcea mea despre unii care cam bea votchi cum ca unul ajunge la un muzeu de naturale (bata-ma sa ma bata chiar in tema sunt) si umbland la recipienti cu vietati prinse si conservate la tarii mari, incepe sa dea pe gat din grija mai mare ca astia delegatii de acuma doar partea lichida. Da peste unul care avea un ecuson pe care scria globalul cuvant Director. "Tavaras director da' cracadil nima?" Ce tari proroci eram, pe toate le tratam cu umor adevarat  cand nu eram ca reptilele si alte alea din muzee in recipienti de mozeu!!! Asa sa ii ajute Dumnezeu la orice fariseu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu