vineri, 3 septembrie 2021

Moment de fericire

 Astazi am avut parte de ceva minunat. Stiu ca ar fi schimbat scursorileminoritar majoritare sefia TVR care se vede trabe sa fie dupa chipul, doctrina??!! si asemanarea lor. 
Ieri cand eram si eu telespectator, pe majoritatea posturilor defilau scursorile pomenite mai sus. Au coborat si la putin timp au urcat in masini negre bengoase pe treptele unde au calcat (urcat si coborat) atatia oameni, oameni mari ai tarii care din pacate au scris o istorie pe care azi butonagii gadgeturilor nu o cunosc, sunt aburiti cu de toate pentru toti. 
Si ce e cu asta, de ceva vreme asta e imaginea din fata oricarui roman. Se hlizesc toti cand au timp la repetenti, infumurati, o vorbitoare de nimic cu ora, cu ziua. 
Insa astazi numita sefa noua teverista nu reusise sa faca ce se vede ca trebuia, sa epileze, pardon sa stearga, ca epilatu' e la alt minister, crima nu alta...
Numita nu a apucat sa taie o emisiune "Izolati in Romania" cu niste oameni simpli, traitori uitati de lume in lume si din fericire si de scursori. Ca o mana de voturi nu renteaza sa urci prin coclauri aiurea... Erau imagini minunate cu o bisericuta noua in rai de tara, unde de Pasti venisera cativa oameni demni in saracia lor. Doamne ce vorbe simple, minunate, ce suflete curate... Am uitat de scursorile care fiecare in bengoasa lui cu usa deschisa de al lui tine calu plecau turbati sa faca mortiuni, demisiuni dar nu ca sa plece de la linguroaie si butoane doar sa faca cerinta sefilor lor de departe. Pentru mine m-am bucurat ca unsa epilata sau nu ca nici nu o stiu nu a apucat sa puna ceva cerut de ai ei in locul minunii romanesti... Am simtit normal ca traiesc intr-o lume infecta dar am avut o clipa de bucurie ca sunt roman si undeva este un loc cu alti romani, adevarati nu scursorizati! Asa sa ii ajute Dumnezeu pe toti care scurg romania cu scursorile lor mediatizate, cu masini bengoase care se lafaie in dispret in munca poporului roman numita casa republicii!!! Si nu numai acolo!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu