duminică, 30 aprilie 2023

Un cadou de 1 mai

 

Teatrul Naţional Radiofonic • Tren de plăcere de Ion Luca Caragiale. Dramatizarea radiofonică şi regia artistică: Mihai Berechet. În distribuţie: Radu Beligan, Silvia Dumitrescu-Timică, Rodica Tapalagă, Valeria Gagealov, Coca Andronescu, Dorin Moga, Elena Nica Dumitrescu, Iulia Boroş, Irina Bârlădeanu, Elena Sîrbu, Cornelia Oseciuc, Petre Moraru, Mihai Niculescu, Violeta Berbiuc, George Marcu, Nicolae Crişu, Dana Cosma, Cicerone Bilovan şi copilul Alexandru Beligan. Regia de studio: Crânguţa Manea. Regia muzicală: Nicolae Neagoe. Regia tehnică: ing. Tatiana Andreicic. Înregistrare din anul 1982

Doinaacuareleaza minunat

 







Calendar drag 2023 mai

 













































sâmbătă, 29 aprilie 2023

Stiri pe surse sigure

 

Premiul nobel pentru pace!

E ca si la noi!

Tineri politicieni (beizadele de romani) a caror parinti au acumulat in tranzitie atata cat pentru ca ei sa traiasca asa cum trabe 1000 de ani, de acuma in colea, ca sa fie pace in tara care i-a ales cu 7000000000% (de aia nu mai trabe matematica…) propun un proiect de lege prin care pensionarii trabe nu sa primeasca ci sa dea valoarea calculata a pensiei lor. Asa se rezolva cu toate gaurile si hotiile tranzitiei si toate o sa hie taaare ghini!

Un serial politist atipic dar minunat

 


Imma Tataranni, procuror în oraşul italian Matera, dotată cu o memorie prodigioasă şi o putere de muncă ieşită din comun, îşi rezolvă cazurile prin cele mai neconvenţionale metode posibile, ajutată şi de tânărul poliţist Ippazio Calogiuri. Deşi are de jonglat cu o profesie dură şi o viaţă de familie complicată, ea nu-şi trădează niciodată principiile şi reputaţia de magistrat incoruptibil. În plină vară, Imma este nevoită să-şi întrerupă vacanţa mult-aşteptată după ce descoperă în apa mării un deget, ceea ce declanşează o anchetă cu rezultate surprinzătoare.

Sursa Cinemagia.ro

Comisarul Rex

 


Poliţia din Viena are o redutabilă Brigadă Omucideri, condusă de Richard Moser, dar vedeta echipei este câinele ciobănesc-german Rex, posesorul unui nas imbatabil şi al unei inteligenţe ieşite din comun. Moser şi colegii săi se confruntă cu cazuri dificile, iar Rex contribuie esenţial la rezolvarea lor şi chiar la salvarea multor vieţi. Dar, oricât de curajos şi de puternic este Rex, până şi el are o mare slăbiciune: sendvişurile cu şuncă!

Sursa: Cinemagia.ro

In viata aceasta am urmarit minunate seriale pe diferite teme si mai ales astazi pe seceta asta de filme de calitate serialul acesta este minunat!