vineri, 26 octombrie 2018

Aniversarea noastra

Azi cand implinim impreuna cu sotia mea Doina(fotografiaza) 37 de ani de la cununa civila suntem ca petalele trandafirului: uniti!



Multumesc pentru cuvinte si ganduri frumoase. Iata, putem comunica prin aceasta minune buna sau rea, depinde, ca totul pe lumea asta cine o manuieste!
Intamplator in aceasta seara pe Tvr1 a fost prezentat filmul Ultimul Imparat al Chinei. Lumea este reala dar sufletul are nevoie si de creatii minunate ale celor cu har. Am vazut candva in alta lume acest film care azi a insemnat altceva pentru mine. Civilizatia inseamna sa nu distrugi. Poate fiindca "orasul meu interzis", curtea si casa copilariei nu mai exista sustin asta. Exista o scena cam SF in film aceea cand pionierul ii cere cetateanului reeducat care mic fiind putea face pe slugi sa faca orice ii tuna lui prin cap, sa arate ca a fost cine sustinea ca a fost. Atunci el umbla sub tron si scoate caseta in care era greierul lui. Greierul pleaca din caseta profitand de indolenta pionierului. Asa e viata, avem fiecare cate o caseta undeva afara din noi, important e sa nu existe un indolent care sa lase sa fuga din ea greierul nostru. Important e sa fuga o data cu sufletul nostru!

PS Dupa fata mea morgana, catina am fost si eu acolo!!

Ce numai Nadia Comaneci putea?!

Imagine: Doinafotografiaza

Doinafotografiaza porumbei de Bucuresti






vineri, 12 octombrie 2018

Lumea de azi


Stire pe internet!!!
"Decizie în cazul bărbatului suspectat că și-a violat copilul pe care-l avea cu propria soră..."
Vai de generatiile de oameni cu frica de Dumnezeu care au sperat ca dupa sufrintele si raul indurat  de ei va exista o tara, o lume asa cum trebuie pe Pamantul asta..."
vai de ei si vai de noi!!!